Altantvätt & Marktvätt i Göteborg

Altantvätt som gör altanen ren och fri från alger

Idag ser vi många villor som har stora utomhusytor i form av altaner i direkt anslutning till huset. Här kan man samlas för att kanske grilla eller avnjuta soliga dagar året om.

 Det man kanske inte tänker på när man låter bygga en stor altan är att stora plana träytor utomhus behöver en hel del underhåll. Vatten har svårt att rinna av och det blir lätt påväxt i form av alger.

Alger kan bli en säkerhetsrisk – det blir riktigt halt när de är våta. Dessutom ser det inte så kul ut med en grön påväxt på delar av altanen. Att tvätta själv brukar inte ge riktigt det resultat man förväntar sig, och ofta köper man dyra medel som man överdoserar när de inte hjälper.

Vi tvättar, behandlar och långsiktigt skyddar altaner.

Anlita oss för att utföra altantvätt i Göteborg. Vi har lång erfarenhet och all nödvändig utrustning för att göra jobbet snabbt och med önskat resultat. Ring oss idag!

 

Marktvätt

Mycket underhåll kan man göra själv på sitt hus, men att rengöra markytor i form av stenplattor, betongplattor, trappor och gångar är något många upplever som både svårt och jobbigt.

Plattor och liknande får med tiden påväxt i form av mossa, alger och lav. Detta kan orsaka sprickor i plattorna eller till och med i sten. Det blir också lättare för annan växtlighet att få fäste när mossan är etablerad.

Med rätt utrustning och rätt kompetens hjälper vi husägare i Göteborg med omnejd att rengöra alla olika typer av utomhusmiljöer. Allt från ditt hus och altan till dina markytor.

Kontakta oss om ni är intresserad av marktvätt i Göteborg. Kontaktuppgifter hittar ni till höger / nedanför.

 

Telefon: 070-810 08 30

info@gbgtakochfasad.se

Mån - Fre: 08.00 - 18.00

Lördagar: 09.00 - 18.00

Söndagar: 09.00 - 14.00

Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet