Fasadmålning i Göteborg

Vi hjälper er måla om fasaden

Förr eller senare är det dags att måla om sin fasad, oavsett vilken fasadbeklädnad ditt hus har eller hur noga du än varit med underhållet. Alla som någon gång målat ett hus eller liknande vet att det är mycket att tänka på.

Grundlig fasadtvätt, skyddning, skrapning, grundmålning och alltid 2 stryk målning. Viktigt med att få ordentligt med färg på alla ändträn för att uppnå ett fullgott skydd.

Många val när man ska måla om ett hus

Det finns många val som ska göras när man målar om huset. Vilken typ av färg behöver ert hus? Er nuvarande fasadfärg kan skära sig med andra fasadfärger, därför är det viktigt att ta reda på vilken typ av färg ni har på er fasad innan ni sätter igång med ommålning. Om man målar med fel färg så kan man i värsta fall behöva skrapa ner all färg tills att man har en trären yta på huset och man får börja om från grunden.

Det är ett arbete som kostar ca 3 gånger så mycket som en rätt utförd ommålning. Om man ska behålla sin nuvarande kulör eller byta vad är det viktigt att tänka på för mitt hus är bara några av de frågeställningar som måste få ett svar innan du sätter igång. 

Detta kan vi hjälpa er med när ni anlitar oss.

Viktigt med rätt förutsättningar

När man bestämt sig för att måla om så följer en plan för arbetet. Underarbetet är ett av de viktigaste momenten. Fuskar man i grunden så spelar det ingen roll hur väl man målar uppe på en dåligt behandlad yta. Det får heller inte gå för lång tid mellan fasadtvätt innan den nya färgen kommer på, risken är att ny smuts, fett och alger hinner få fäste på fasaden.

Målning av ett helt hus kräver både mycket tid och en hel del utrustning. Att överlåta hela processen till proffs kommer spara dig mycket arbete och förmodligen den pengar. Ni får ert hus ommålat på en bråkdel av tiden. Vi hjälper dig hela vägen, med tvätt av fasad till själva fasadmålningen. Vi har lång erfarenhet och har all utrustning som krävs för ett lyckat resultat

Våra snickare hjälper er med bara av skadade brädor etc.

Vi är med hela vägen

Vi kan också ge dig goda råd om färgval och val av kulör, så ju tidigare vi kommer med i bilden desto enklare blir hela processen för ommålningen av ditt hus.

Vi hjälper till med alla typer av rengöring och fasadmålning i Göteborg. Ring idag för offert.

Telefon: 070-810 08 30

info@gbgtakochfasad.se

Mån - Fre: 08.00 - 18.00

Lördagar: 09.00 - 18.00

Söndagar: 09.00 - 14.00

Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet