Fasadtvätt i Göteborg

Det viktiga underhållet för din fasad

Med tiden bildas en fet yta på fasader, staket, altaner etc, i denna yta så gror det mikroorganismer, alger och lav som skadar er fasad. Färgen nöts ut betydligt snabbare och ni behöver måla om eller behandla fasaden oftare. Ofta kan hus med påväxt och svartmögel blir helt rena efter en tvätt och fasaden kan få tillbaka mycket av sin glans och ursprungsfärg.

Ofta får vi höra skämtsamt från kunder att de nu inte behöver måla om fasaden efter att den blivit så fin efter en fasadtvätt utförts inför ommålning av fasaden.

Vi har utbildade tvätt-team som vet hur en fasad skall rengöras och tvättas utan att åsamka fuktskador eller skador på fasaden.

Vänta inte för länge med fasadrengöring

Smuts, alger och mögel brukar smyga sig på, det kommer gradvis och kan därför vara svårt att ha koll på. Man vänjer sig nämligen i samma takt vid hur fasaden ser ut. När man väl lägger märke till att fasaden ser flammig och ful ut kan det ha gått ganska långt och kan vara aktuellt med fasadrengöring i Göteborg. Du är inte ensam om dessa problem.

Men det finns hjälp att få – vi är proffs på att rengöra fasader, vi har metoder och utrustning för ett garanterat bra resultat. Vi har dessutom tillgång till medel som är anpassade för olika fasadbeklädnader, något som kan vara svårt att få tag på som lekman. Alla medel som vi använder är både effektiva och miljövänliga.

Hör av dig med frågor om fasadtvätt

Har du frågor om vad som passar just din fasad bäst är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig utifrån just dina förutsättningar och önskemål. En rengjord fasad får huset att se ut som nytt och höjer både värdet och intrycket av ditt hus.

Vi rekommenderar att man hittar ett intervall för fasadtvätt i Göteborg, det blir enklare att hålla ordning på och du kan känna dig trygg med att din fasad regelbundet blir grundligt genomgången.

Ska du till att måla ditt hus är det extra viktigt att få fasaden ordentligt rengjord. Underarbetet är A och O för att din målning ska få extra lång livslängd och önskat resultat. Vill du ha hjälp med målningen ordnar vi även detta.

Även taket behöver rengöras då och då för att inte bli skadat av exempelvis frostsprängning. Vill man vara på den säkra sidan lägger man till även taktvätt och får ett rejält lyft på hela huset till en låg kostnad.

Vi hjälper till med fasadrengöring och annan tvätt av olika ytor på och omkring ditt hus och utför även målning på de flesta ytor. Vi vänder oss till er i Göteborg med omnejd, ring idag för rådgivning eller offert.

Telefon: 070-810 08 30

info@gbgtakochfasad.se

Mån - Fre: 08.00 - 18.00

Lördagar: 09.00 - 18.00

Söndagar: 09.00 - 14.00

Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet