Fasadtvätt i Göteborg

Din fasad blir som ny

Med fler nöjda kunder så fick jag många fler förfrågningar och fler och fler kunder önskade även andra tjänster så som snickeritjänster, el, badrum och golvslipning etc.

Även detta var en utmaning, men med tiden så hittade jag tillslut samarbetspartners som ansträngde sig för att kunder skall känna sig trygga och nöjda med sitt val av hantverkare.

2015, 2016 tävlade jag med mitt företag i Svenska Hantverkaregalan i Stockholm. Mitt företag bedömdes på kunders omdömen på olika omdömessidor, ekonomi, och hur välskött mitt företag ansågs vara.

Då fick jag silver 2 år i rad och blev där med utsedd till ett utav Sveriges bästa måleriföretag med mest nöjda kunder.

2016-2020 så har jag vart nominerad i att delta i Svenska Hantverkaregalan men valt att ta en paus med tävlandet pga att jag valt att gå från enskild fria till att starta Aktiebolag.

Vårt nya företag är nischat på tak och fasadtvätt samt tak och fasadmålning och heter numera GBG TAK & FASADMÅLERI AB

2021 och framtiden siktar vi på att ta hem guldet som Sveriges bästa målerifirma med mest nöjda kunder inom tak och fasadmålning.

Guldet kan vi endast nå genom att försöka få alla våra kunder nöjda och att se till att göra våra arbeten bättre än andra på marknaden.

Om vi allt mot förmodan får reklamationer så åtgärdar vi dessa omgående.

Det är den typ av service som gör oss till favoriter bland kunderna.

Vänta inte för länge med att rengöra fasaden

Smuts, alger och mögel brukar smyga sig på, det kommer gradvis och kan därför vara svårt att ha koll på. Man vänjer sig nämligen i samma takt vid hur fasaden ser ut. När man väl lägger märke till att fasaden ser flammig och ful ut kan det ha gått ganska långt. Du är inte ensam om det här.

Men det finns hjälp att få – vi är proffs på att rengöra fasader, vi har metoder och utrustning för ett garanterat bra resultat. Vi har dessutom tillgång till medel som är anpassade för olika fasadbeklädnader, något som kan vara svårt att få tag på som lekman. Alla medel som vi använder är både effektiva och miljövänliga.

Hör av dig med frågor om fasadtvätt

Har du frågor om vad som passar just din fasad bäst är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig utifrån just dina förutsättningar och önskemål. En rengjord fasad får huset att se ut som nytt och höjer både värdet och intrycket av ditt hus.

Vi rekommenderar att man hittar ett intervall för fasadtvätt i Göteborg, det blir enklare att hålla ordning på och du kan känna dig trygg med att din fasad regelbundet blir grundligt genomgången.

Ska du till att måla ditt hus är det extra viktigt att få fasaden ordentligt rengjord. Underarbetet är A och O för att din målning ska få extra lång livslängd och önskat resultat. Vill du ha hjälp med målningen ordnar vi även detta.

Även taket behöver rengöras då och då för att inte bli skadat av exempelvis frostsprängning. Vill man vara på den säkra sidan lägger man till även taktvätt och får ett rejält lyft på hela huset till en låg kostnad.

 Vi hjälper till med fasadrengöring och annan tvätt av olika ytor på och omkring ditt hus och utför även målning på de flesta ytor. Vi vänder oss till er i Göteborg med omnejd, ring idag för rådgivning eller offert.

Telefon: 070-810 08 30

info@gbgtakochfasad.se

Mån - Fre: 08.00 - 18.00

Lördagar: 09.00 - 18.00

Söndagar: 09.00 - 14.00

Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet